Effektivisera flöden i verksamheten

Teamet på Proclient hjälper dig som företagare att effektivisera flöden.
Det är vanligt att företag använder flera olika program för sin verksamhet, man har ett program för bokföring ett annat till tidrapporteringen samt ett tredje för orderhanteringen. Problem som kan uppstå är att dessa olika program man har inte samspelar speciellt bra med varandra. När du matar in information på ett ställe så kan du inte plocka upp denna data i ett annat system. Säg att du precis lagt en order i en programvara och därefter även ska mata in denna information i ditt bokföringsprogram, det blir dubbelarbete.

Om man som företagare har en programvara som kan erbjuda flera funktioner, slipper du som anställd en massa extra arbete och kan istället fokusera på andra arbetsuppgifter och slippa lägga in information i två olika system varje gång.

Proclient kan effektivisera flöden i er verksamhet genom Pyramid affärssystem

Pyramids affärssystem har ett modernt gränssnitt som är lättnavigerat och enkelt att lära sig. Det är ett sofistikerat system med stora utvecklingsmöjligheter. Proclients certifierade teknikkonsulter erbjuder ett komplett stöd till dig som företagare. Du får hjälp med Pyramid affärssystem, integrationer av olika delsystem, konfigurationer, underhåll och utveckling av system.
Som kund får du en dedikerad IT-konsult.

Proclients team är experter på Pyramid Business Studio och kan hjälpa dig som företagare få ett bättre flöde i verksamheten. Proclient har personal på kontor i Göteborg, Stockkholm, Malmö och Göteborg.

Med Pyramids system får ni allt på ett ställe. Proclient hjälper er komma igång och när ert bolag växer finns dem där för att hjälpa er. Om ni får behov av fler funktioner i affärssystemet hjälper Proclients utvecklare till att ta fram en skräddarsydd lösning för just den funktionen ni efterfrågar.

När ni vill veta hur Proclient och Pyramid kan hjälpa er verksamhet är ni varmt välkomna att kontakta företaget Proclient.