Visitkort

Fyra saker du måste veta om visitkort innan beställning

Att beställa visitkort kan tyckas vara en enkel process där du bara genom några klick från ett tryckeris hemsida beställer dina visitkort. Sanningen är dock den är visitkortsprocessen ofta är mer komplex än så. Av den anledningen vill jag lyfta fram fem saker du bara måste ha koll på innan du beställer visitkort.

  1. Är visitkorten miljövänliga

Miljövänlighet är numera lika viktigt som julskinkan på julbordet. Därför bör du alltid vid ditt beställningstillfälle fråga din leverantör vilket material de tillverkar visitkorten, hur de rengör sina maskiner och vilka rengöringsmedel de använder vid golvtvätt av deras lokaler. Om den tilltänka leverantören faktiskt kan redovisa behagliga svar till dig, så ska du utan tvekan beställa visitkorten från hen. Om de inte kan redovisa tillförlitliga svar på dessa viktiga svar ska du välja en annan leverantör.

2. Får tillverkarna rätt lön?

En annan relevant fråga vid valet av leverantör av visitkort är att du ska fråga om personerna som tillverkar visitkorten får en rättvis lön? Har de en bra lön så visar det också att företaget har en seriös syn på saker ska gå till och då kan du lugnt beställa visitkorten. Skulle det däremot visa sig att medarbetarna inte får en rättvis lön, så måste du fundera på hur seriöst företaget verkligen är.

3. Vad är livslängden på visitkorten?

Många kan säkert undra om det går att ställa frågan: vad är livslängden på visitkort? Enligt mig, så ska detta vara en fråga du garanterat ska kunna ställa till säljaren av visitkort. Du vill ju trots allt ha någon form av kvalitetsgaranti på att dina visitkort faktiskt kommer att hålla när du väl delar ut dem till dina kunder. Så våga ställa denna fråga.

4. Vilket material är visitkorten tillverkade av?

En annan fråga du alltid även bör ställa dig är vilket material visitkorten är tillverkade av. Personerna som du delar ut visitkorten kanske är algeriska mot något material eller kanske du själv inte är gillar en viss typ av material. Fråga även detta alltid.

Här har du som sagt fyra saker som kan vara bra att veta för dig innan du beställer visitkort från din leverantör.