Ett bra bokslut som jag slipper sköta

Drar ihop sig till bokslut Borås. Min firma ska deklarera och i år kommer jag anlita en byrå som löser arbetet.

För privatpersoner tror jag det är i maj som du senast ska lämna in deklarationen. Minns att deklarationen förr i tiden brukade postas ut till alla privatpersoner. Idag får du den digitalt och slipper skriva för hand eller skicka in deklarationen med post till Skattemyndigheten.

Jag är ointresserad av redovisning och är väldigt glad att det finns människor som gillar bolla med siffror. Inför varje möte med min revisor har jag med mig en pärm med kvitton som de hjälper mig bokföra. Jag behöver bara lämna över kvittona så löser de resten av pappersarbetet till bokföringen.

Mitt bokslut Borås för firman tror jag blir. Vi har sålt mer under året jämfört med tidigare perioder. En stor bidragande faktor har varit engångsprodukter som handservetter, handsprit och flytande tvål. Vårt bolag hade stora lager av dessa produkter och kunde snabbt leverera när efterfrågan stegrade.

Företagets kunder är huvudsakligen medelstora företag inom 10 mils radie. Många av våra kunder är återkommande köpare. Vi har även 2 anställda säljare som driver in nya kunder, vilket fungerat väldigt bra.

Målsättningen i år är att öka omsättningen av kontorsmaterial. Produkter som pennor, kollegieblock, saxar, musmattor och pärmar har hög lönsamhet och är intressanta för att lyckas öka försäljningen.

De flesta av kunderna beställer via vår webbshop. Nya kunder tar vi alltid en personlig kontakt med för att skapa en bra relation från start. Vi lever på nöjda kunder, de är grundbulten för bolagets framtid.

Hur skiljer vi oss mot andra bolag i branschen? Enligt vår senaste marknadsundersökning väljer många kunder oss för en bra kundservice och ett brett utbud. Vi brukar även vara snabba på att leverera produkterna ut till kund.